Followers

Thursday, June 21, 2012

BEN ASHAARI dan SAYA..

assalamualaikum.. 

hye there!! 

arini kan.. tangan ni sajer je gatai nak join segmen by BEN ASHAARI.. 

sape die??

ishh... takkan la koang yang kaki blogging ni tak tau sape die kan.. ehehe..

nak join tak.. 

jom gi ke link ni.


pastu jom la, skodeng2 wall die..

kat blog tu nnt die soh gtaw blog camner yg koang suke baca n KENAPA..??? 

bg sayer.. 

sayer tak kesah sbenarnye..

kalo blog tu ade bg byk info lg bagus..!!

cam beautifulnara.com, sinar raudhah, 

tp skang ni sayer lebih gemar layan e-novel dari penulis2 novel terkemuka..

n suke sgt follow doang punyer cite.. 



so, kawan2.. mai la join sayer skali.. 

mane la taw kan..

kot2 ade rezeki, beliau akan follow kite ke.. :P





31 comments:

  1. yaaa..betul tu..info yg penting =)sy join jugak

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  2. hi pka join jugak.
    jom singgah blog pka nakk..??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  3. hai2 awk...
    kita dari segmen yg sama..
    kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
    haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
    sorry susahkan awk.

    http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyy!!! da follow kamu!!! nice blog! salam perkenalan ye!! ^_^

      Delete
  4. dtg singgh
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay!!! da follow kamu!!! nice blog!! salam perkenalan ye!! ^_^

      Delete
  5. dari segmen yg sama.. :)

    nur follow sini.. #55

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  6. salam kenl yerrr, jemput singgah baca entry^^

    ReplyDelete
  7. waaaaa!!! tenkiu2..!! hehe.. nanti kite follow uolss ekk.. SALAM 1 MALAYSIA!!! weehuuuu!!! :P

    ReplyDelete
  8. SALAM ZIARAH,DTG DRI SEGMEN YG SAMA..

    http://umikasum.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  9. datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
    http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    ReplyDelete
  11. singgah sini n follow dari segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  12. salam..wah nak join jugak .suka baca novel.hehe..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

    ReplyDelete
  13. sy join jugak. hehe XD

    http://aku-innocent.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  14. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  15. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  16. singgah dari segmen sama :)

    Alang-alang dh singgah wani follow sekali larh hihi

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    salam kenal yer :))

    ReplyDelete
  17. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  18. Hola!! Dari segmen sama done follow u..

    JOm ke blog gua!!http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  19. Salam dan slmt bersegmen :)
    dtg baca blog kesukaan kamo :)

    http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    Done follow u !

    ReplyDelete
  20. Blogwalking ke sini..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  21. berlari-lari anak skodeng kat sini:) dtg dr segmn yg sama yeah:D

    http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  22. singgah dari segmen yg sama sambil follow :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  23. datang dari segmen yang sama..
    done follow(73#),hit me back k!..

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  24. singgah dr segmen sama

    http://eerashera.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  25. CHAKKK!!!!!!
    Datang dari segmen yang sama.....

    Jemput join segmen saya juga ye...
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete

si tukang komen

b.I.o aku

My photo
aku soang gadis. anak kelahiran klang. aku suke kaler MERAH,ITAM,PUTIH,UNGU,COKLAT. aku suke SOAD,BRUNO,TAYLOR SWIFT punye lagu. ketinggian aku 160 je. kidal dalam menulis. suke berkarya. dan sangat EMO(kott).

come!